ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ EVENT ΣΟΥ

Για όλα τα event υπάρχει το Poolit

Ξέρεις ότι το event σου θα έχει επιτυχία και περιμένεις πολύ κόσμο!

Κάποιοι θα έρθουν με το δικό τους όχημα και θα πρέπει να πληρώσουν για τη μετακίνησή τους και ίσως το parking γύρω από το χώρο της εκδήλωσης. Κάποιοι άλλοι θα παιδευτούν με τα ΜΜΜ ή θα πληρώσουν ακριβά το ταξί που θα τους φέρει.

Και μην ξεχνάς το γυρισμό μετά το event...

Με το Poolit μπορείς να δώσεις λύση σε όλο τον κόσμο που θα έρθει στο event σου.

Όσοι διαθέτουν όχημα (ΙΧ ή μηχανή) μπορούν να πάρουν μαζί κάποιον άλλο που πηγαίνει στο ίδιο event. Οι οδηγοί θα μοιραστούν το κόστος και οι συνεπιβάτες θα πάνε και θα έρθουν εύκολα και οικονομικά.

Και υποσχόμαστε ότι δεν θα σου κοστίσει απολύτως τίποτα!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ

Σε τι βοηθά το Poolit

Η μετακίνηση για το event σου γίνεται φτηνή

Οι οδηγοί θα μοιραστούν το κόστος της διαδρομής με τους συνεπιβάτες και έτσι και οι οδηγοί θα καλύψουν το κόστος καυσίμου και parking, αλλά και οι συνεπιβάτες θα έρθουν άνετα, εύκολα και οικονομικά στην εκδήλωσή σου

Η οργάνωση είναι εύκολη και άμεση

Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης έχουν ξεχωριστές εφαρμογές για να επικοινωνούν ζωντανά μεταξύ τους. Ο σκοπός του Poolit είναι να κάνει την οργάνωση τόσο εύκολη που να μην οδηγεί ποτέ κανείς μόνος του!

Το event σου ξεκινά και συνεχίζεται στη διαδρομή

Το event σου ξεκινά κάθε φορά που κάποιοι από το κοινό σου οργανώνουν ένα rideshare. Άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα γνωρίζονται πριν από το event και συνεχίζουν την εκδήλωση και κατά το γυρισμό τους. Κάνε το event σου ξεχωριστό!


ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ EVENT ΣΟΥ

Πώς ενημερώνεις το κοινό

  • Οδηγοί
  • Συνεπιβάτες
  • Ενημέρωση