Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!

Το Poolit είναι η λύση στο πέρα δώθε σου

Η μετακίνηση για τη σχολή σου, αλλά και για ό,τι άλλο κάνεις μπορεί να είναι δύσκολη, αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο και οι απεργίες των ΜΜΜ σε έχουν τρελάνει!

Ακόμα και να έχεις όμως, το κόστος του δικού σου οχήματος δεν είναι μικρό...και το πληρώνεις όλο εσύ ή η οικογένειά σου.

Με το Poolit έχεις τη λύση στο κινητό σου είτε οδηγάς, είτε όχι!

Αν έχεις όχημα (ΙΧ ή μηχανή) μπορείς να πάρεις μαζί κάποιον άλλο που πηγαίνει στη σχολή σου και να βγάλεις λεφτά. Αν δεν έχεις, τότε μπορείς να βρεις ένα συμφοιτητή σου, που θα σε πάει εύκολα και πολύ οικονομικά.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;

Σε τι σε βοηθά το Poolit

Φτηνή μετακίνηση

Ο οδηγός μοιράζεται το κόστος της διαδρομής με το συνεπιβάτη και έτσι και ο οδηγός βγάζει χρήματα, και ο συνεπιβάτης πάει άνετα, εύκολα και οικονομικά στη σχολή

Εύκολη και άμεση οργάνωση

Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης έχουν ξεχωριστές εφαρμογές για να επικοινωνούν ζωντανά μεταξύ τους. Ο σκοπός του Poolit είναι να κάνει την οργάνωση τόσο εύκολη που να μην οδηγεί ποτέ κανείς μόνος του!

Ευχάριστο ταξίδι

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το Poolit, εκτός από το να βοηθάς την τσέπη σου και το περιβάλλον, κάνεις γνωριμίες με άλλα άτομα από τη σχολή σου, που είναι τόσο προχωρημένα όσο εσύ!


ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ POOLIT

Τι να κάνεις για να Poolάρεις

  • Οδηγός;
  • Συνεπιβάτης;
  • Παρέα;